Turneul final la handbal junioare IV se tine la Brasov

In perioada 17-19 iunie se va desfasura la Brasov turneul final de handbal feminin pentru junioare IV, categorie la care am luat si noi startul. Echipele participante sunt:

SERIA I SERIA II
1.LPS VASLUI 1. ACS Sc.181 SSP Buc.
2.CSS CARACAL 2. MARTA B. Mare
3.CSS TULCEA 3. CSS HUNEDOARA
4.EXTREM B.MARE 4.CSS BLEJOI
5.CORONA BRASOV 5. CSS GALATI
6.CSS 2 BUCURESTI 6. Unirea Sannicolau Mare

Favorita mea este… :), a voastra? Aveti posibilitatea sa votati echipa preferata in sondajul de mai jos. Succes tuturor!

Votarea s-a incheiat cu un castigator detasat, CSS Blejoi, care a adunat nu numai voturi ci si o multime de sustinatori entuziasti. Multumim de vizita tuturor, mult succes la competitia care va incepe maine si nu uitati sa jucati handbal si in vacanta!

Cu o parte dintre echipe ne vom intalni la Cupa Onesti, unde le asteptam cu drag sa ne intrecem pe terenurile de sport si sa legam frumoase prietenii.

SUCCES!

50 thoughts on “Turneul final la handbal junioare IV se tine la Brasov

 1. Anonymus

  Haideti Vasluiul! Sa jucati cum ati facut si in semifinala, sa dati tot ce aveti voi mai bun. Aveti sprijinul tuturor prietenilor. Nu va axati numai pe munca, mai si distrati-va si o sa vedeti ca va fi mult mai bine! Va tin pumnii, sa veniti acasa cu locul I !!!

  Reply
 2. Raluca

  HAI TULCEAAA HAI TULCEA :X:x:x:x JUR CA O SA APAR BN (SUNT DIN ECHIPA ) ORIKM NOROC LA TOATE ECHIPELE šŸ˜‰
  VOTATI MAI MULT SI TULCEA @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  ORICUM VA SPUN CA O SA SE LUPTE PT LOCU 1 SI 2 DOUA ECHIPE :

  C.S.S. TULCEA – LPS VASLUI

  DUPA PAREREA MEA

  Reply
 3. Rebecca

  Eu sunt sigura ca lupta finala va fi intre tulcea si vaslui!:X!!! Hei raluca… daca poti te rog vorbeste cu emma sa afle si ea de site si daka e sa imi dea id-ul ei de mess:)) spune-i ca st Rebecca :)) sigur ma tine minte:)) Fata de la Onesti cu nr.10!:* Mersi!:*

  Reply
 4. anonim

  HAI VASLUIIIIIII….. eu sunt o fata din echipa L.P.S VASLUI si sunt multumita de prestatia noastra pana acum… avem incredere in noi ca vom iesi pe un loc bun in aces turneu final..

  Reply
 5. Malina.

  Nu are cum ca finala sa fie intre L.P.S Vaslui.. pentru ca suntem in aceeasi grupa..;)

  Hai Lps Vaslui :x!

  Reply
 6. Raluca

  REBECA :X:X SI EU TE SHTIU ESHTI O SCUMPA :X:x O SA VB CU EA AZI CA AVEM ULTIMU ANTRENAMENT AZI TE PWP :*

  Reply
 7. maryy

  cred ca nu ati auzit de echipa de la vaslui… am iesit pe primul loc si la euro-regiuni si la turneul semifinal…vom fi multumite de rezultatul turneului deoarece avem incredere in noi dar am muncit foarte mult la antrenamente… hai L.P.S VASLUIIIIIIIIIIIIIIIII..!!!!!!!!!!

  Reply
 8. Raluca

  mey degeaba va faceti sperante (BLEJOI) ca oricum se stie ca CSS TULCEA – LPS VASLUI / CSS GALATI o sa se lupte pt locurile 1 si 2

  Reply
 9. maryy

  si ce daca aveti cele mai multe voturi……. puteti ca sa aveti multe voturi, iar la turneu sa nu jucati bn….

  Reply
 10. G3oRgYaN

  fetelor acuma puteti sa demonstarti dc ati muncit atat la antrenament asa ca ducetiva acolo sa castigat:D!!Succes!!!……

  Reply
 11. Fetele de la brasov!!!

  suntem 2 fete de la clubull corona brasov si credem ca suntem in stare de orice asa ca nu va mai punteti atatea sperante in blejoi sau celelalte echipe avem o echipa foarte bunaa si o antrenoare superbaa !!! hai brasovuu hai brasovuu ole ole ole!!

  Reply
 12. Fetele de la brasov!!!

  fetele de la brasov de atatea ori ati demonstrat ca veti ajunge invingatoare nu va lasati pacalite de nistee oameni care indruga cuvinte exagerate…. deci hai brasovuuuu !!!! 1,1,1,1,1 heeeee=)) suntem meereu pe locul 1

  Reply
  1. E_lena

   La cat au muncit si au avansat fetele din Blejoi, sigur vor da lectii tuturor participantelor, asa cum au facut de fiecare data. Bravo, domn’ profesor! Va tin pumnii!

   Reply
 13. CORONA BRASOV

  Ati gresit ca v-ati pus atatea sperante in blejoi pentru ca dupa cate am auzit au iesit pe ultimele locuri in seria lor!!!! deci..HAI BRASOOOOV!!!!!!!!!!!

  Reply
 14. CORONA BRASOV

  Am citit mai sus ca LPS Vaslui si css tulcea o sa se lupte pentru 1 si 2,,,dar Vasluiul e pe ultimul loc si CSS Tulcea pe penultimul loc…Marta Baia Mare si Caracal o sa fie pe 1 sau 2..

  Reply
  1. Raluca

   mey mai uitete la clasament si apoi vorbeste šŸ˜›

   In plus noi le-am batut pe fetele de la brasov cu 10-0 (adica la masa verde)

   Reply
 15. Raluca

  asta e >:D:D<

  rebeca …. srry dar nu am putut sa vin la onesti :(( Orikm bine ca makr am luat argint la ONESTI :* pwp

  Reply
 16. ada...9

  mai dar css caracal si marta baia mare care au fost locul unu si doi au avut cele mai putine voturi,asta demonstreaza ca nu voturile conteaza si doar daruinta si munca depusa

  Reply
  1. OK Sport Post author

   Draga Andra,
   Noi, OK Sport Onesti, nu ne-am calificat pentru aceasta faza, deci nu avem de unde sa avem mai multe informatii despre echipele care au participat la turneul final de la Brasov. Am prezentat aceste rezultate deoarece junioarele 4 sunt o categorie care ne intereseaza. De votat a votat fiecare dupa cum a crezut de cuviinta. Si voi puteati, la acel moment, sa va mobilizati si sa votati echipa favorita. Oricum, primiti de la Onesti felicitarile noastre pentru rezultatul obtinut. Si, cine stie, poate in curand ne (re)intalnim pe teren! šŸ™‚

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s