Cupa judeteana – ultima etapa

Odata cu sfarsitul anului scolar, la Onesti s-a desfasurat si ultima etapa a campionatului judetean de handbal scolar. Organizata mai mult din initiativa si pasiunea pentru handbal a profesorilor de educatie fizica din judet si cu sprijinul efectiv al observatorului FRH dl. Radu Vladut, competitia s-a dovedit a fi una reusita, mai ales ca echilibrul la varf s-a mentinut pana in ultima etapa, la ambele categorii. Daca la fete Scoala 1 Onesti si-a pastrat pozitia de lider in fata indraznetelor colege mai mici de la AS OK Sport, la baieti am avut parte de un spectaculos meci decisiv intre reprezentanti ai Scolii nr.1 Onesti si CSS Tescani. Victoria a adus laurii echipei onestene pregatiti de doamna profesoara Elena Vladut, insa felicitari trebuie aduse in aceeasi masura si echipei tescanene.

La final, pe podium au urcat echipele:

la fete – Scoala 1 Onesti (locul I), AS OK Sport Onesti (II) si AS Magura Tg. Ocna (III) urmate de AS CS Tescani, Scoala Ion Luca Bacau, Scoala S. Longhin Dofteana, Scoala Pirgaresti si Scoala Tescani.

la baieti – Scoala 1 Onesti (Locul I), CS Tescani (II) si Scoala Pirgaresti (III) urmate de Scoala Tescani, AS Magura Tg. Ocna, Scoala Ion Luca Bacau si Scoala G. Calinescu Onesti.

Toate echipele participante au primit diplome si mici premii, acestea din urma fiind oferite prin generozitatea domnului Constantin Alexe, presedintele grupului de firme Axa, caruia ii multumim si il invitam sa fie in continuare aproape de acesti copii si de acest spectaculos sport, handbalul.

One thought on “Cupa judeteana – ultima etapa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s