A fost Cupa Onesti editia a XV-a

FELICITARI PARTICIPANTILOR!

Vremea a pus la incercare editia aniversara a Cupei Onești la handbal școlar. A fost planificata a se disputa preponderent in aer liber, insa ploaia, care a inceput sa cada din a doua zi a competitiei, a dat peste cap tot programul stabilit initial. Astfel incat, cu sprijinul conducerii liceelor „D. Cantemir”si „Gh. Asachi” si cu intelegerea distinsilor nostri oaspeti, a trebuit sa refacem tintarul pentru toate meciurile ramase de jucat. Desi efectul reprogramarii a fost unul considerabil, micutele sali de sport au scos in evidenta parca ambitii si mai mari ale junilor handbalisti, meciurile disputate aici nefiind lipsite de incrancenarea specifica luptei pentru suprematie la fiecare categoria de concurs.

Am avut trei zile pline de handbal, trei zile marcate de eforturile sustinute ale participantilor si ale organizatorilor, si incununate la final de impresii si amintiri de neuitat.

Avem convingerea ca oaspetii nostri s-au simtit bine, si-au atins scopul participarii la aceasta competitie, si ca-si vor fi facut deja rezervarea in agenda pentru reintalnirea de anul viitor.

Personal mi-as dori sa revad oricand: minunata echipa de la Vicovu de Jos – jos palaria, baieti!, ambitioasa si furtunoasa delegatie de la Galați (Sendreni, Danubius si Handbal Art) – ce lucruri minunate se intampla acolo!, exuberantii baieti de la Giurgiu, prietenii nostri de la CSS Sfantu Gheorghe – asteptam si fetele!, frumoasa (la propriu!) si valoroasa echipa a CSS Slobozia, disciplinatele echipe de copii ale CSS Adjud, fetele si baietii de la Lipovat, Pargaresti si Târgu Trotus care fac cinste sportului rural, pe fetitele de la Iași si Târgu Ocna, pe remarcabila delegatie de la Târgu Frumos, pe prietenele noastre si clubul preferat al OK Sport – CSS Tulcea – va admiram munca si va multumim ca ati venit!, si nu in ultimul rand pe toate echipele onestene, pe nedrept vitregite de sprijinul insuficient al autoritatilor locale.

Am trait cu totii emotia marilor meciuri. Am avut sali pline ochi, galerii cu vuvuzele, batai in pereti si zgomot de bidoane de plastic, au fost prezenti oficiali ai FRH si legende ale handbalului local, oficialitati locale si ale sportului bacauan, parinti infocati veniti din apropiere sau de la sute de kilometri departare si sponsori pe cat de generosi pe atat de curiosi sa descopere emotiile handbalului – si care incepand de acum, speram noi, sa mai uite de fotbal :).

Iar ca totul sa fie asa cum trebuie am avut parte si de o seara de discoteca cu n-a mai fost vreodata, in care tineri eleganti si piticoti cu miscari ale corpului surprinzatoare au provocat la dans pe exigentii antrenori de peste zi (si sa nu credeti ca acestia nu le-au facut fata 🙂 )…

Toate aceastea se datoreaza unui om deosebit, prof. Corneliu Sburlan, si minunatei sale echipe de colaboratori apropiati (elevi, fosti elevi, colegi, profesori, parinti si oameni de bine si de sport, in general), carora le multumim si le uram la cat mai multe editii!

Va asteptam la editia viitoare!

7 thoughts on “A fost Cupa Onesti editia a XV-a

 1. mv

  M-a bucurat noua editie a “CUPEI ONESTI” la handball organizata de 15 ani de Scoala Nr.1 Onesti.
  Indiferent de clasament, ea a insemnat mereu prietenie, bucurie si mai ales intarirea prestigiului scolii si a Onestiului.
  Nu va pot comunica clasamentul celei de a XXX-a editii, dar sigur va fi dupa inima mea si pe masura efortului Domnului Profesor Sburlan.

  Multumesc,
  “Scoala 1- Onesti”

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s