Festivitatea de premiere

Ca la orice competitie care se respecta, laureatii au fost premiati in cadrul unei ceremonii aparte, in timpul careia li s-au evidentiat meritele si efortul depus in zilele de concurs. Echipele victorioase au adunat la vitrina cu trofee cupe si medalii, cei mai merituosi mici handbalisti au primit trofee si distinctii individuale,  iar colaboratorilor li s-au acordat diplome de merit. Fiind o editie aniversara, cei mai dedicati oameni in organizarea acestei competitii au primit plachete speciale care le onoreaza contributia de peste ani la buna desfasurare  acestui concurs deosebit.

Deoarece avem de prelucrat foarte multe imagini culese de la aceste activitati ele vor fi publicate in urmatoarele zile. Sunt imagini cu voi, despre voi si vorbesc de la sine despre lucrul extraordinar pe care il faceti iubind si practicand handbalul!

Prin amabilitatea domnului Gigi Dascalu va putem prezenta imagini de la festivitatea de premiere la o calitate profesionala. Alte imagini culese de dumnealui de la competitia noastra, dar si de la alte asemenea evenimente, le puteti descoperi accesand adresa: gigidascalu.wordpress.com

CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU A LANSA SLIDESHOW-ul


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s