Lectie deschisa!

Sa nu ne ferim de cuvinte mari atunci cand trebuie sa vorbim despre infrangeri! Nu am pierdut la orisicine ci in fata uneia dintre cele mai bune si mai expresive echipe de junioare 4 din tara. Nu putem fi decat onorati ca avem sansa sa ne putem intrece cu astfel de adversari, riscul de infrangere fiind o ipoteza certa atunci cand se provoaca un astfel de duel.

Daca la intalnirea precedenta a lipsit liderul echipei, Sorina Tarca, de aceasta data Corona Brasov a venit la Onesti in formula completa. Mai mult decat atat, echipa transilvana a venit insotita de un grup impresionant de parinti care,pe langa incurajarile din tribuna, duc, asemenea noua, greul financiar al pregatirilor de peste an. Recompensa a fost pe masura: victorii pe linie la Onesti in 3 meciuri de calibru diferit si spectacol desavarsit pentru iubitorii de handbal din sala.

In ceea ce ne priveste, echipa s-a ridicat la nivelul adversarului prea tarziu pentru a mai recupera decalajul creat in prima repriza. Greselile individuale, cauzate mai ales de aparitia in timpul jocului a unor scurte perioade de blackout decizional, absentele indelungate si lipsa de seriozitate de la antrenamente, si, nu in ultimul rand, lipsa de pregatire metodica a echipei din ultima perioada, fac diferenta in astfel de meciuri. Fetele s-au daruit si au jucat cu determinare, asa cum bine le stim, insa pregatirea tactica, cea care ofera solutii in teren, este in continuare deficitara.

Ramane sa ne analizam jocul si sa ne corectam erorile astfel incat la urmatorul meci sa ne prezentam mai competitivi. Poate nu toata lumea intelege ca nu prea mai este loc de intors. Suntem pe drumul performantei si trebuie sa continuam pe aceasta cale. Este neplacut sa ramanem in urma si e mult prea devreme ca sa marcam un capat de drum!

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s