Început bun.

În perioada 21-22 aprilie s-a desfăşurat la Roman etapa pe Euroregiunea RO 1 din cadrul Campionatului Naţional de Handbal – junioare IV (fete născute în anii 1999-2000), reunindu-se la start cele mai bune reprezentante la această categorie de vârsta din județele Iași, Suceava, Vaslui, Bacău și Neamț. Echipa noastră, antrenată de profesorii Corneliu Sburlan şi Mihai Titianu, s-a clasat pe locul I după victoriile obţinute in grupe cu C.S.S. Bacau (31-15), L.P.S. Suceava (20-7), L.P.S. Piatra Neamt (19-7) şi cu L.P.S. Roman (19-17) în finala competiției. În urma acestor rezultate ne-am calificat la Turneul Semifinal RO1-RO2 ce se va desfăşura în perioada 11-13 mai la Constanța, unde vor mai participa: LPS Roman, LPS Vaslui, CSS Bacău – din RO1, CSS Tulcea, CSS Galați, CSS Constanța și Danubius Galați – din RO2.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru sporturile de echipa din Onești, chiar și la nivel de juniori, acesta este fără nici o îndoială un rezultat remarcabil. El poate fi dublat chiar săptămâna viitoare de generația de fetite născute în 2001 și mai mici, care se vor întrece la Onești în Euroregiunea RO1 din Campionatul National de Minihandbal.

Speram ca pana la turneul de la Constanța să ne îmbunătățim jocul astfel încât să concurăm cu sanse reale pentru accederea în grupul de 8 echipe finaliste pe țară. Rămânem conștienți că va fi foarte greu, însa acest grup de copii și profesori sunt pregătiți să-și joace sansele până la ultima picătură de energie, chiar daca mediul competițional va fi, cum din păcate ne-am obișnuit, extrem de nefavorabil.

Se cuvine cu aceasta ocazie să mulțumim organizatorilor de la Roman, și în mod special doamnei profesoare Lazăr Vasilica, pentru ospitalitatea deosebită cu care am fost găzduiți. De asemenea, mulțumim și celor care, cu gândul sau cu fapta, au fost alături de noi. Sperăm din tot sufletul ca răsplata supremă să o aducem în luna iunie!

Felicitări OK Sport și succes în etapa următoare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s