Incepe campionatul junioarelor 3

A fost o vara agitata, cu multe situatii care au zdruncinat serios legaturile din clubul nostru. Cu toate acestea am reusit sa trecem mai departe si sa inscriem echipa in campionatul rezervat junioarelor 3. Decisive au fost intelegerea si sprijinul venite dinspre Primaria Onesti si de la primarul Laurentiu Neghina, in mod special. Le multumim si speram din tot sufletul ca prin evolutia noastra vom putea oferi o rasplata pe masura increderii acordate.

S-au inscris in competitie 70 de echipe repartizate in 12 serii regionale. Suntem repartizati in seria B alaturi de cluburile  CSS Bacau, ACS Tescani, LPS Focsani si LPS Piatra Neamt.

Primul turneu se va juca la Bacau si va fi organizat de catre ACS Tescani. Speram ca nu vor fi probleme deosebite, in ciuda situatiei neclare privind dreptul de inscriere in competitie a clubului organizator. Deocamdata singura problema care ne da cu adevarat bataie de cap este cea a jucatoarelor de talie, o obsesie incurabila a FRH de a impune echipelor un barem antroplogic.

Le uram succes fetelor noastre. Dat fiind palmaresul in fata colegelor de generatie, asteptarile sunt similare si in acest an. Avem incredere in ele si in cei care le pregatesc. Bafta, fetelor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s