ONSS 2013

In perioada 9-10 martie 2013, a avut loc la Vaslui, faza pe zona a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la disciplina Handbal. Fetele noastre si-au reprezentat cu cinste Scoala cu Clasele I-VIII nr. 1 Onesti, jucand pentru a doua oara consecutiv finala acestui turneu. Din pacate, la fel ca si la editia precedenta, rezultatul nu a fost stabilit doar pe teren, influentele de tot felul privind un castigator anume facandu-se pe fata si fara absolut nici o jena. Fiind un concurs scolar la o disciplina sportiva, consideram ca astfel de manifestari de culise sunt inacceptabile si nu ar trebui tolerate. Din pacate, insa, cum nu intereseaza pe nimeni, micile gainarii sunt la ordinea zilei in sportul juvenil, dovedindu-se o adevarata sursa de contraperformanta pentru seniorii de mai tarziu. Cat despre cat de civilizate sunt astfel de manifestari, nici nu mai trebuie sa comentam.

Fetelor noastre trebuie sa le multumim pentru determinarea cu care au jucat si pentru atitudinea aratata. Desigur, mai au mult de munca, pentru ca handbalul de buna calitate cere din partea tuturor o pregatire ceva mai atenta, insa si de aceasta data au gasit resurse de energie si de vointa pentru a ne smulge aprecieri si a ne face sa ne simtim mandri ca suntem in preajma lor. Felicitari pentru: Unguru Maria Dobos, Cuptor Bianca, Cojocaru Delia, Mocanu Diana Georgiana, Isaic Adina, Mihaila Daria, Manu Ruxandra, Braescu Alina, Gherasim Rebecca, Soiman Teodora, Jipa Stefania si domnului profesor Corneliu Sburlan!

PS: Pentru ca si-au aparat sansele cu buna credinta, uram cu sinceritate succes fetelor de la LPS Roman in faza finala a competitiei!

122_DxO

117_DxO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s