Federatia Romana de Handbal organizeaza, cu sprijinul Primariei Municipiului Onesti, AJH Bacau al Clubului Sportiv OK SPORT Onesti si al mai multor sponsori, Cupa „SELECTIONATELOR  DE SERIE” pentru Junioare III – Seria „EST”. Competitia se va desfasura in perioada 06-08 Aprilie 2013 la ONESTI si este destinata jucatoarelor nascute in anii 1998 si 1999. 

Scopul turneului il reprezinta verificarea potentialului valoric al tuturor junioarelor din seria EST, nascute in anii 1998-1999, si realizarea selectiei pentru Lotul National si pentru Centrul de Excelenta.

De la Clubul Sportiv OK SPORT Onesti au fost propuse si selectionate cinci jucatoare, care vor evolua pentru selectionata Seriei B: Rebecca Gherasim (centru), Alina Braescu (inter/extrema dreapta), Teodora Soiman (extrema stanga), Diana Mocanu (portar) si Bianca Cuptor (pivot), care vor evolua pentru selectionata seriei B, selectionata care va fi pregatita de antrenorii Adrian Sava (OK Sport) si Costel Oprea (CSS Bacau). 

Prin alegerea municipiului nostru drept gazda al unui turneu federal, Onestiul se bucura de aprecierea la varf a eforturilor care se fac pentru redobandirea statutului de centru regional  important in lumea handbalului dar, in acelasi timp, se verifica si potentialul de organizare, fapt care ne poate aduce in postura de a primi spre gazduire si organizare viitoare competitii nationale si internationale, atat la nivel de copii si juniori cat si la nivel de seniori.

Va invitam sa veniti sa le incurajati pe fetele noastre si sa va bucurati impreuna cu noi de un spectacol cat se poate de atractiv oferit de una dintre cele mai talentate generatii de handbaliste ale tarii. Va asteptam!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s