Semifinal si pentru junioarele 4!

2013-04-13 18.08.05

Euroregiunea RO1 a Campionatului National de Handbal Feminin pentru junioare 4 s-a dispuitat in aceste zile la Iasi intre echipele similare din judetele Neamt, Bacau, Suceava, Vaslui si Iasi. Echipa noastra a fost repartizata in grupa a doua, alaturi de formatiile LPS Roman si LPS Vaslui, prima grupa fiind alcatuita din LPS Iasi, HC 2011 Buhusi, LPS Piatra Neamt si CS Olympic Suceava. In urma ierarhiei din grupe, echipele cele mai bine clasate si-au disputat finalele acestui turneu, dar in acelasi timp s-au calificat in etapa semifinala a campionatului, unde vor lupta cu cele mai bune reprezentante din euroregiunea RO2 pentru un loc de vis la Turneul Final.

Invingatoare in fata celor doua colege de grupa, echipa noastra, antrenata si pregatita de profesorii Corneliu Sburlan si Adrian Sava, si-a asigurat  locul la Turneul Semifinal de pe locul intai in grupa. La ora la care apar aceste randuri echipa se pregateste de finala mare a turneului, dar mai ales isi indreapta gandurile spre urmatorul pas care ar putea-o duce spre un al doilea turneul final din scurta istorie a clubului nostru. Nu va fi usor, dar nici imposibil. Oricum, rezultatul obtinut astazi este o performata in sine care trebuie apreciata ca atare. Sperantele noastre nu se opresc insa aici. Peste nici o saptamana cele mai mici handbaliste ale clubului nostru se inscriu in prima lor competitie oficiala iar ambitiile lor de a-si arata potentialul depasesc, va asigur, emotiile debutului. Felicitari, OKS 2000-2001!

Rezultatele la zi:

LPS Iasi – HC Buhusi 14-5
LPS Piatra Neamt – CS OLympic 9-17
OK Sport Onesti – LPS Roman 19-13

LPS Iasi – LPS Piatra Neamt 7-3
LPS Vaslui – OK Sport Onesti 8-17
HC Buhusi – CS Olympic Suceava 11-13

LPS Iasi – CS Olympic Suceava 17-12
LPS Roman – LPS Vaslui 14-14
LPS Piatra Neamt – HC Buhusi 15-6

Finala mica: CS Olympic Suceava – LPS Roman 13-6
Finala mare: OK Sport Onesti – LPS Iasi 13-15

Rusine organizatorilor pentru arbitrajul scandalos, pentru lipsa de respect pentru adversari, dar mai ales pentru lipsa unui festivitati de premiere a unor copii de clasa a V-a care ar fi meritat cu siguranta ceva mai multa consideratie din partea unui club care se afiseaza ca fiind unul cu pretentii. Iar la final sa refuzi sa intinzi mana unui copil care vine sa te salute se numeste intr-un fel anume, doamna profesoara Lenuta Lupan. Pentru o astfel de atitudine, dumneavoastră și oricine alții ca dumneavoastră care considera de cuviință sa procedeze la fel, veți gasi oricand la noi o diploma potrivita, cu titlu, nume si prenume!

j4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s