Weekend plin

OKS

Minihandbal

Micutele noastre vor concura la Vaslui in faza pe Euroregiune pentru un loc la Turneul Semifinal. Din cele doua grupe de concurs se vor califica la etapa urmatoare primele doua clasate. Speram din tot sufletul ca echipa noastra sa se numere printre ele. Iata componenta grupelor si programul jocurilor:

Grupa I: LPS Iasi, HC 2011 Buhusi, CS Olympic Suceava si LPS Piatra Neamt

Grupa a II-a: LPS Suceava, Scoala cu clasele I-VIII Lipovat (VS), Scoala cu clasele I-VIII dancu (IS) si OK Sport Onesti

Sambata 20 aprilie:

ora 11.00 LPS Suceava – OK Sport
ora 15.00 OK Sport – Scoala Dancu
ora 18.00 OK Sport – Scoala Lipovat

Duminica, incepand cu ora 9.00 se joaca meciurile de clasament si finalele turneului.

Succes, piticoatelor!

Junioare 4 

In vederea pregatirii participarii la  Turneul Semifinal, duminica, 21 aprilie, ora 11.30 vom disputa un meci amical cu echipa similara a Coronei Brasov. Va asteptam la Sala Municipala din Complexul Sportiv Carom pentru a le urmari si a le sustine.

Junioare 3

Ultimul turneu al Seriei B din cadrul Campionatul National de handbal pentru Junioare 3 se desfasoara in acest weekend la Bacau, in organizarea CSS Bacau. Atat gazdele acestui turneu cat si echipa noastra sunt calificate in faza urmatoare, ultimul meci dintre cele doua echipe urmand sa stabileasca castigatoarea seriei. Primul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte tine cont de numarul de victorii directe, cele doua echipe avad fiecare cate doua victorii din patru jocuri.

Jocurile noastre sunt programate la Sala Orizont din Bacau, vineri de la ora 11.15 Cu LPS Academica Focsani si de la ora 18.15 cu CS Tescani, iar sambata vom juca de la ora 9.00 cu CSS Bacau si de la ora 16.00 cu LPS Piatra Neamt.

Succes, fetelor!

HAI OK SPORT!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s