Trei din trei, OK!

Dupa performantele colegelor mai mari care au reusit, in parte, sa-si asigure calificarea in faza Turneelor Semifinale, a venit randul celor mai mici handbaliste OKS sa-si masoare fortele in turneul euroregional RO1, care s-a disputat la Vaslui in perioada 19-21 aprilie 2013. Campionatul National de Minihandbal este rezervat  fetelor nascute in anii 2002 – 2003 si mai mici (junioare V) si se disputa intr-un format care cuprinde, de asemenea, faze eliminatorii pe judet, euroregiune, turneu semifinal si turneu final.

Piticoatele OKS au reusit nu doar o performanta frumoasa, jucand o finala regionala in aceasta faza a campionatului, dar au completat cum nu se poate mai bine un tablou de exceptie, cu trei echipe calificate in faza semifinala din tot atatea inscrise. Din fericire pentru noi, nu oricine se poate mandri cu un asemenea bilant. Poate nu performam cu o calitate deosebita a jocului, desi ne dorim sa ajungem la un nivel cat mai inalt din acest punct de vedere, dar avem satisfactia lucrului bine facut, reflectat nu doar prin bucuria copiilor de a juca handbal ci si prin rezultate.

Felicitari pentru acesti copii minunati care au aratat si s-au comportat exemplar nu doar pe teren ci, la fel de important, si in afara lui.

2013-04-21 11.06.49

2013-04-21 11.08.51

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s