Programul CUPEI ONESTI 2013

cupaonesti2013allstarsmini

Doar cateva zile ne mai despart de inceputul celei de-a XVII-a editii a Cupei Onesti la handbal. Toate detaliile despre echipele participante cat si programul meciurilor pe zile si categorii le puteti vizualiza in tabelul Excel alaturat. Acesta va fi actualizat cu modificarile de ultima ora si poate fi descarcat si consultat de catre oricine este interesat. Va asteptam!

Puteti sorta si filtra datele introduse in coloane astfel incat sa accesati cat mai usor informatia care va intereseaza.

Ultima actualizare: 25 iunie 2013, ora 11.30

8 thoughts on “Programul CUPEI ONESTI 2013

 1. Catalin Bucur

  Va rog sa modificati ora sau data de disputare a meciului dintre Scoala Pargaresti – Scoala Dumbravita, programat initial pe 25.06.2013 ora 9, deoarece in calitate de profesor nu pot sa fiu prezent fiind implicat pana in ora 14 la Examenul de Evaluare Nationala ! Am anuntat acest lucru in momentul in care am facut inscrierea echipei ! Va multumesc pt. intelegere si astept sa luati o decizie.

  Reply
  1. Catalin Bucur

   Revin cu aceeasi rugaminte, Scoala Pirgaresti nu poate disputa meci pe data de 25.06 2013 de la ora 13, va inteleg ca este f. dificil de realizat programarea meciurilor, dar acceptam sa jucam 2 meciuri intr-o zi si in conditiile in care
   ne programati in alta zi sau pe data de 25 dar numai dupa ora 15 !!
   Va multumesc pt. intelegere !

   Reply
   1. Catalin Bucur

    Am revazut programul , dar tot cu aceeasi problema ma confrunt ! V-am explicat si in comentariul precedent. Daca nu exista alta posibilitate… va inteleg !
    Cu stima !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s