Cupa Onesti 2013 (XVII)

Handbalul are acel ceva, care te face sa vrei sa fii mai bun, sa ajungi mai sus. Trezeste in tine o dorinta neincetata de mai mult. Creeaza un univers paralel, o lume unde mingea este sfanta, acolo unde fluierul conduce. Exista o emotie atunci cand auzi fluierul de inceput de meci, iar fluierul lung, de final, este momentul candi iti dai seama ca timp de 50 de minute nu ai respirat. Acest sport are o putere extraordinara de a te face sa continui, indiferent de greutatile pe care le intampini, de a-ti uni fortele cu cel de langa tine si de a gasi impreuna resurse fizice si mentale de a trece cu bine de cele mai dificile momente. Te face sa te ridici atunci cand ti se pare ca ai cazut pentru totdeauna. Handbalul te face sa te intorci in sala de sport, chiar daca, uneori, gustul amar al infrangerii te face sa iti promiti ca nu vei mai calca niciodata acolo.

Si in acest an s-au respectat traditiile Cupei Onesti, prin care echipe de pe tot cuprinsul tarii, atat din mediul urban cat si din cel rural Рunele mai profesioniste, altele aflate abia la inceputul activitatii handbalistice Рau primit invitatia de a participa la evenimentul noastru. Handbalul a fost sarbatorit cum se cuvine pe teren, iar protagonistii au fost recompensati cu diplome, cupe si medalii, dar si premii oferite cu generozitate de bunii nostri prieteni, Daniela si Claudiu Opris de la Dako Sport Concept, reprezentantii Erima in Romania. Si cum traditiile se respecta intru totul, nu a lispit nici  asteptata seara de discoteca, prilej de remontare dupa meciurile de peste zi, dar si ocazia perfecta de a lega noi prietenii in afara terenului de joc.

Le multumim organizatorilor, sponsorilor si oficialitatilor locale care au contribuit din plin la buna desfasurare a concursului, dar si zecilor de echipe participante, copiilor si profesorilor acestora.

Pana la urma, de 17 ani incoace, la Cupa Onesti, din initiativa si sub coordonarea domnului profesor Corneliu Sburlan, sarbatorim bucuria de a juca handbal. Cu totii impreuna, cu mic cu mare, precum o mare echipa!

Va multumim si va asteptam si la anul!

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

One thought on “Cupa Onesti 2013 (XVII)

  1. Profu

    Oare se poate masura in cuvinte munca pe care o depune un profesor in educarea si formarea unor copii ?? Cate sacrificii, emotii, trairi, dezamagiri iti poate aduce o competitie de acest nivel !!?? Cu siguranta acest concurs de handbal ramane cel mai important la nivel national si e normal ca si Ministerul Educatiei sa se implice avand in vedere ce eforturi presupune organizarea si desfasurarea lui. Dar cu siguranta daca era un concurs de matematica sau alta disciplina era plin de oficiali din cadrul ministerului. !! Oricum, stima si respect pentru cei care pastreza handbalul juvenil, handbalul scolar acolo unde-i este locul ……..cat mai SUS !!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s