J3 – OKS, lider dupa primul turneu de la Focsani

De vineri, 11 octombrie, timp de trei zile, s-a desfasurat la Focsani primul turneu al sezonului 2013-2014 al Campionatului National de Handbal feminin, rezervat junioarelor 3 (fete nascute in anul 1999 si mai mici). Conform asteptarilor noastre, dar si ale majoritatii care ne cunoaste, echipa a avut o evolutie multumitoare si, in ciuda unor mici sincope, aparute mai ales pe fondul lipsei meciurilor de pregatire de peste vara, a reusit sa-si confirme statutul de favorita la unul din cele doua locuri care asigura calificarea la turneul semifinal. Speram ca pana atunci, printr-o pregatire adecvata, sa eliminam cat mai multe din deficientele constatate la acest turneu si sa ne prezentam ca o echipa ale carei obiective sa poata fi considerate indraznete pentru altii, dar perfect realizabile pentru noi.

Din pacate, suntem nevoiti sa tragem si un serios semnal de alarma, dat fiind faptul ca posibilitatile noastre de a continua in aceasta competitie sunt incerte. Nu vreau sa mentionez cum a fost realizata deplasarea la Focsani! Specificul sportului de echipa este ca reuneste copii cu posibilitati financiare inegale, ai caror parinti nu pot sustine integral pregatirea pentru performanta sportiva. Sportul de echipa aduce intotdeauna prestigiu unei intregi comunitati, de aceea, sub o forma sau alta, asteptam comunitatea sa vina alaturi de noi!

IMAG1604

Iata rezultatele inregistrate in Seria B si clasamentul neomologat stabilit pe teren in urma disputarii tuturor meciurilor, cu precizarea ca acesta poate fi mofdificat de Federatia Romana de Handbal in urma verificarilor conditiilor penalizatoare, de varsta si talie, impuse prin regulamentul de participare:

LPS Vaslui – LPS Roman 16-34
OKS – CSS Bacau 36-17
LPS Focsani – LPS Vaslui 34-20
LPS Roman – OKS 14-14
OKS – LPS Focsani 36-14
LPS Roman – CSS Bacau 25-25
LPS Vaslui – OKS 7-25
LPS Focsani – CSS Bacau 20-20
CSS Bacau – LPS Vaslui 26-14
LPS Focsani – LPS Roman 17-35

Clasament: 1. OK Sport Onesti 2. LPS Roman 3. CSS bacau 4. LPS Focsani 5. PLS vaslui

2 thoughts on “J3 – OKS, lider dupa primul turneu de la Focsani

 1. Daria

  Buna, e pentru prima data cand va vizitez blogul si vreau sa va spun ca imi place ceea ce faceti! mult succes si continuati tot asa… v-am adaugat la favorite 🙂

  Reply
  1. oks Post author

   Multumim. Din pacate, presenta noastra pe blog a fost destul de timida in ultima vreme, dar, cine stie, poate ca intr-o zi va prinde din nou viata.. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s