J3. Lideri in seria B

Weekendul trecut, Onestiul a fost gazda celui de-al doilea turneu al seriei B la handbal feminin din cadrul Campionatului National de Handbal pentru Junioare 3. Junioarele mari nu si-au dezamagit sustinatorii si nici calculele hartiei, obtinand la pas victoriile in cele patru meciuri disputate. Insufletite la fiecare meci de catre un public numeros format din colegi, parinti si profesori, dar si de iubitorii handbalului din mica noastra urbe, handbalistele onestence au oferit un spectacol agreabil in teren, iar la final si-au consolidat pozitia de lider in clasamentul seriei. Din aceasta postura, fetele noastre vor aborda urmatorul turneu, care va avea loc in perioada 13-15 decembrie la Vaslui, fiind posibil ca in preajma Sarbatorilor de iarna sa-si faca singure un frumos  si binemeritat cadou: calificarea la Turneul Semifinal. O calificare obtinuta cu mult inainte de a se incheia faza regulata a turneelor de serie confirma munca in echipa de peste an, dar nu asigura si obiectivul principal, acela de a ajunge la Turneul Final. Este inutil sa spunem cat de dureros a fost atunci cand, desi am primit invitatii onorante sa ne pregatim in compania celor mai puternice echipe din tara, am fost nevoiti sa le declinam din motive financiare. In comparatie cu alte echipe locale, puternic sprijinite financiar, cu identitati si performante discutabile, aceste fete reusesc inca o data nu doar sa-si depaseasca conditia materiala ci si pe cea sportiva, luptandu-se in fiecare an, de la egal la egal, cu cei mai buni. Cu siguranta merita mai multa atentie din partea noastra!

2013-11-09 10.46.23

Iata rezultatele celui de-al doilea turneu:

LPS Vaslui – LPS Roman 15-39 (6-22)
CS OK SPORT Onesti – CSS Bacau 43-13 (21-5)
LPS Focsani – LPS Vaslui 18-18 (9-7)
LPS Roman – CS OK SPORT Onesti 12-24 (6-10)
CS OK SPORT Onesti – LPS Focsani 33-17 (17-11)
CSS Bacau – LPS Roman 19-23 (9-10)
LPS Vaslui – CS OK SPORT Onesti 17-35 (10-18)
LPS Focsani – CSS Bacau 11-22 (5-14)
CSS Bacau – LPS vaslui 24-12 (9-6)
LPS Roman – LPS Focsani 34-14 (18-7)

Clasamentul neomologat al seriei: 1. CS OK SPORT Onesti 22p, 2. LPS Roman 17p, 3. CSS Bacau 9p, 4. LPS Vaslui 4p, 5. LPS Focsani -3p

Lotul folosit de antrenorii Corneliu Sburlan si Laura Rosu a fost urmatorul: Braescu Alina, Ruxandra Manu, Mocanu Diana, Sandulache Raluca, Jipa Stefania, Gherasim Rebecca, Sarca Monalisa, Manaila Daria, Dumitru Larisa, Bordianu Anca, Isaic Adina, Teodora Soiman, Cuptor Bianca si Matache Carmen (foto: OKS alaturi de Teodora Bulichi si de colegele lor mai mari Delia Cojocaru si Adriana Basoc)

Multumim, fetelor si mult succes mai departe!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s