CN 2014. Etapa judeteana

JUNIOARE 4.

O noua campanie care vizeaza editia 2014 a Campionatelor Nationale pentru junioare nascute in anii 2001-2002 si mai mici a debutat de Ziua Internationala a Femeii, la Buhusi, cand fetele noastre s-au confruntat cu celelalte doua echipe bacauane inscrise in aceasta faza a competitiei: HC Buhusi si CSS Bacau.

Daca meciul de debut a fost la discretia echipei noastre, avand un plus de experienta fata de adversarele de la CSS Bacau, de care au trecut cu scorul de 23-3, in meciul contra gazdelor am cedat initiativa pe final si am pierdut la limita cu scorul de 18-19. Desigur, nu s-a pus problema calificarii in faza urmatoare, deoarece in prezent judetul Bacau nu este capabil sa genereze echipe de copii nici macar cat numarul de locuri calificante, fapt care ar trebui sa puna pe ganduri  autoritatile, mai ales pe cele care coordoneaza activitatea unor institutii scolare care au prevazut in “fisa postului” formarea de grupe de copii care sa practice handbalul.

J4. 2014

Lotul de junioare 4 deplasat la Buhusi a fost  coordonat de catre prof. Adrian Sava, prof. Corneliu Sburlan si Directorul Sportiv Neagu Laurian (in foto) si a avut in componenta pe: (sus) Georgiana Bogasiu, Raluca Sandulache, Mela Anton, Adelina Tuluca, Ioana Raican, Ioana Bejenariu, Denisa Coman, Andreea Rusu, (jos) Teodora Manea, Andreea Stanciu si Maria Abaza.

MINIHANDBAL

O saptamana mai tarziu, duminica, 16 martie, a venit randul piticoatelor OKS, echipa micutelor amazoane fiind cea de-a treia echipa de junioare inscrisa de catre clubul nostru in competitiile oficiale organizate de FRH. Daca anul trecut am reusit o performanta remarcabila prin atingerea semifinalelor cu toate cele trei echipe inscrise, pentru aceasta editie obiectivul declarat este de a duce o echipa in faza finala la cel putin o categorie de varsta.

Intr-o atmosfera deosebit de calda creata de publicul numeros, si pe care ne-o dorim a fi repetata pe viitor la fiecare eveniment organziat de clubul nostru, in prezenta onoranta a primarului municipiului Onesti, domnul Laurentiu Neghina, fetele noastre au completat spectacolul din Sala Municipala cu o evolutie incantatoare, depasindu-si net adeversarii inscrisi pentru aceasta faza a competitiei: 19-5 cu ACS Golden Kids Bacau si 20-3 cu CSS Bacau.

Fiind o competitie de copii, la final a fost organizata o festivitate de premiere in care organizatorii au oferit diplome celor mai merituoase sportive si cupe echipelor de pe podium.

mini.2014

Foto: (sus)Av. Constantin Covoran -Presedintele OKS, prof. Corneliu Sburlan, instructor sportiv Laura Rosu, Carina Unguru Dobos, Ariana Ionita, Maria Negoita, Vladut Radu – delegat FRH si presedintele Colegiului de Arbitri Onesti, Diana Cuibar, Stefania Virag, Florina Misu, Victor Laurentiu Neghina – Primarul Municipiului Onesti, prof. Adrian Sava, (jos) Alexia Anton, Bianca Higiu, Andreea Constandis, Teodora Balcan, Georgiana Bulimar, Beatrice Covoran, Roberta Mariut, Ambra Ibanescu si Sabina Hrisca.

Felicitari echipelor noastre si mult succes la faza zonala!

Hai, OKS!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s