Cu toate echipele in semifinale

La mijlocul Campionatelor Nationale, putem face un mic bilant de verificare al eforturilor depuse peste an. Asa cum v-am obisnut in ultima vreme, am reusit sa ne calificam in fazele semifinale cu toate echipele inscrise in campionatele organizate de FRH, fiind printre putinele cluburi din tara care se pot mandri cu o asemenea performanta, mai ales in randul celor fara patronat de stat.

Astfel, primele care au intrat in competitie, junioarele 3 (U1999), s-au calificat la Turneul Semifinal care va avea loc in perioada 2-4 mai, fiind repartizate in prima grupa semifinala alaturi de echipele LPS Piatra Neamt, ACS Dream Star 2012 Galati, CSS Tulcea, CSM Ploiesti si CS Dinamo Brasov.

Junioarele 4 (U2001), au castigat Eurozona RO1 desfasurata la Suceava si vor disputa Turneul Semifinal in perioada 30 mai – 1 iunie.

Cele mai mici reprezentante ale noastre, junioarele 5 (U2003), si-au castigat locul in faza semifinala dupa ce au castigat Eurozona RO1 disputata la Onesti. Turneul Semifinal la aceasta categorie se va desfasura in perioada 16-18 mai, cel mai probabil tot la Onesti.

Felicitari OKS si mult succes mai departe!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s