J3. Tulcea – punct terminus

Generatia U1999 si-a incheiat participarea in Campionatul National destinat categoriei sale de varsta prin clasarea pe podium, dar sub locurile calificante, in Grupa I semifinala care s-a desfasurat in perioada 02-04 mai la Tulcea.

2014-05-02 14.40.14

Dupa o prima zi de cosmar, in care au cedat la scor in fata rutinatei echipe a CSM Ploiesti, pierzand apoi la limita, dar neasteptat, si la LPS Piatra Neamt, risipindu-si din start orice sansa de a mai spera la o calificare, echipa noastra dat semne de revenire a doua zi cand au obtinut victoriile scontate la ACS Dream Star 2012 Galati si CSS Dinamo Brasov. Ultima zi de concurs ne-a adus o noua infrangere la scor in fata CSS Tulcea, gazdele incheind turneul fara infrangere, fapt care le-a asigurat o calificare meritata la Turneul Final, acolo unde vor fi insotite, la fel de meritoriu, de echipa prahoveana.

Desigur, pentru noi acest turneu a reprezentat inca o experienta de pe urma careia trebuie sa tragem cu totii invatamintele de rigoare. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu aceste competitii, dar care ne urmaresc activitatea, avand anumite asteptari, trebuie sa informam corect si sa spunem ca fetele noastre au concurat impotriva unor cluburi foarte puternice, finantate pe masura. Daca luam in calcul doar acest sezon, echipele care s-au calificat la Turneul Final din aceasta grupa semifinala au avut asigurate atat cantonamente de pregatire centralizata cat si numeroase turnee amicale (la care am fost si noi invitati, dar le-am declinat din lispsa de bani), in care au disputat partide de verificare in numar cel putin triplu fata de meciurile oficiale. Pe acest fond de pregatire intensiva, rezultatele lor au venit firesc.

Tinand cont de mediul concurential foarte dificil, alaturi de multe echipe pepiniere ale echipelor de liga nationala sau ale unor cluburi cu posibilitati financiare superioare, rezultatul obtinut prin clasarea echipei noastre in primele 12 echipe ale tarii este o reala performanta.

Nu in ultimul rand, trebue sa tinem cont ca osatura echipei este formata in principal de eleve de clasa a VIII-a, preocupate in mod deosebit pentru examenul de capacitate de la sfarsitul anului scolar, dar care au reusit sa gaseasca resurse suficiente pentru a concura onorabil si pe plan sportiv.

Aceste merite le revin indeosebi jucatoarelor Rebecca Gherasim, Alina Braescu, Ruxandra Manu, Teodora Soiman, Diana Mocanu, Daria Mihaila, Bianca Cuptor, Stefania Jipa, Raluca Sandulache, Carmen Matache, Larisa Dumitru, Ana Maria Cojocaru (imprumutata de la CS Handbal Art Galati), Andreea Rusu, Iustina Neagu, Adelina Tuluca, Maria Abaza si celei care le-a pregatit, antrenoarei Laura Rosu.

This slideshow requires JavaScript.

Felicitari OKS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s