Inceput de sezon

In luna septembrie s-a dat startul la editia 2014-2015 a campionatelor nationale organizate de Federatia Romana de Handbal. Desi ne-am propus inscrierea la toate categoriile de varsta pe care le avem in pregatire, pe fondul unor modificari substantiale in ceea ce priveste formatul competitional si tinand cont de bugetul pe care il avem la dispozitie, am decis participarea doar cu categoriile de la U14 in jos. Pentru generatia de fete nascute in 1999, am gasit o solutie de a-si continua pregatirea sportiva printr-un imprumut temporar la CSS Tg. Neamt. De altfel, la categoria junioare 2, fetele noastre au si disputat primul turneu cu noua echipa in perioada 19-21 septembrie, la Botosani, la final instalandu-se in fruntea clasamentului seriei A.

This slideshow requires JavaScript.

La nici o saptamana distanta, si-a facut debutul echipa de junioare 3, seria B a campionatului fiind inaugurata prin turneul de la Buzau, in organizarea gazdelor de la CSH.

Echipa noastra a obtinut victorii pe linie in toate cele 5 partide jucate: 22-13 (12-6) cu HC Buhuși, 30-9 (11-3) cu LPS Buzău, 21-8 (14-5) cu CSH Buzău, 28-17 (14-6) cu LPS Focșani și 31-8 (20-7) cu CSS Bacău, instalandu-se astfel pe primul loc în serie, cu 15 puncte. In urma lor s-au clasat echipele HC Buhuși cu 12 puncte și de CSS Bacău cu 7 puncte.

This slideshow requires JavaScript.

Lotul folosit de echipa din Onești, pregătită de profesorii Adrian Sava și Laura Roșu: Raluca Săndulache – portar, Andreea Rusu, Andreea Stanciu, Melania Anton, Ioan Răican, Adelina Țuluca, Maria Abaza, Teodora Breahnă, Iustina Neagu, Andreea Andronache, Ioana Bejenariu, Carmen Matache, Larisa Dumitru, Daria Mihăilă, Ruxandra Manu, Ștefania Jipa si Teodora Manea.

Cel de-al doilea turneu al seriei va avea loc la Focșani, în perioada 24-26 octombrie.

Felicitari, fetelor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s