Performanță pe semicerc. Cupa Fansport 2017

35998669774_5a12c1108e_oÎn perioada 21-26 august, echipa de handbal junioare a Clubului Sportiv OK Sport Onești a participat la turneul international Cupa Fansports, competiție organizată în fiecare an la Brașov de către clubul universitar Transilvania Brașov împreună cu Federația Română de Handbal, fiind unul dintre cele mai mari turnee de pregătire pentru juniori organizate la noi in țară.

Echipa pregatită de prof. Adrian Sava a concurat cu succes în compania unor echipe puternice din țară și strainatate și a obținut un remarcabil loc II la categoria de vârstă fete sub 14 ani.

36662379672_c884221932_o

Din cele nouă meciuri disputate, echipa noastră a înregistrat opt victorii și o singură înfrângere: 25-10 cu Piticu Fetesti, 20-12 cu CSS Sf. Gheorghe, 21-12 cu Tricolorul Breaza, 24-19 cu LPS Iasi, 20-15 cu LPS Vaslui, 24-18 cu CSM Ploiesti, 16-9 cu Academia Alusevski Skopje, 21-24 cu CSM Bucuresti si 25-22 cu Transilvania Brasov.

IMG_1799Lotul de jucatoare a fost format din Ariana Gnatiuc, Beatrice Stupu, Alexia, Anton, Diana Cuibar, Antonia Spălățelu, Lorena Verdeș, Georgiana Bulimar, Adriana Tihoc, Andreea Constandiș, Maria Negoiță, Ana-Maria Muche, Alexandra Pleșu, Mălina Bucuroaea, Bianca Tofan și Andreea Barna.

De asemenea, un rezultat deosebit a fost și titlul de cel mai bun portar la categoria junioare sub 16 ani obținut de Raluca Săndulache, sportiva noastră transferată în urmă cu mai puțin de trei săptămâni la CSM București.

Acțiunea de la Brașov face parte dintr-o serie de activități de performanță susținute de către Consiliul Județean Bacău, clubul nostru fiind recunoscut ca izvor de sănătate și performanță sportivă pentru copiii din județul Bacău.

Următorul eveniment precompetițional major va fi Cupa Onești la handbal pentru juniori și junioare, turneu de anvergură pe care îl vom organiza împreună cu Municipiul Onești în perioada 7-9 septembrie și la care și-au anunțat prezența cluburi importante din pepiniera hadbalului românesc precum Știința Municipal Dedeman Bacău, CSM București, Corona Brașov, CSM Ploiești, LPS Iași, CSS Călărași și multe altele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s